BURSA / MUDANYA - Esence Süleyman Avcı Ortaokulu

0 (224) 5677434
ESENCE MAH. ESENCE 22. SK. NO 8 İÇ KAPI NO 1 MUDANYA / BURSA
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ; ÖĞRENCİLERİMİZİ VE AİLELERİNİ YAŞADIKLARI KÜÇÜK ÇEVREDE EĞİTEREK, DÜNYAYI TÜM YANLARI İLE ALGILAYIP, YORUMLAYABİLEN; 21. YÜZYILIN BİLGİ,TEKNOLOJİ VE YENİLİKLERİNE UYUM SAĞLAYABİLEN, DONANIMLI VE KÜLTÜRLÜ BİREYLER HALİNE GETİREBİLEN; EĞİTİM, ÖĞRETİM VE ARAŞTIRMA KALİTESİ İLE İLÇEMİZDE VE ÇEVRE KÖYLERDE TERCİH EDİLEN; EVRENSEL DEĞERLERE SAYGILI, TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ İLKELERİNİ BENİMSEMİŞ, SÜREKLİ GELİŞEN BİR OKUL OLMAKTIR.
Misyon
ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI, EVRENSEL NİTELİKTE BİLGİ VE TEKNOLOJİ ÜRETEN, ARAŞTIRMACI, KATILIMCI, PAYLAŞIMCI, ÖZGÜN VE ESTETİK DEĞERLERE SAHİP, ÇAĞDAŞ BİR EĞİTİM KÜLTÜRÜ OLUŞTURMAK VE DÜRÜST SAĞLAM KARAKTERLİ, ÖZ GÜVENİ TAM, KUVVETLİ BİR VATAN VE MİLLET SEVGİSİ OLAN, 21.YÜZ YIL İLE GEÇMİŞ DEĞERLERİ ARASINDAKİ DENGEYİ KORUYABİLEN, BÜYÜKLERİNİ SAYAN, KÜÇÜKLERİNİ SEVEN, MİLLİ VE AHLAKİ DEĞERLERE SAYGILI VE TÜRK MİLLETİNE YAKIŞIR BİREYLER YETİŞTİRMEK.
Kalorifer (Katı Yakıt)
Ulaşım
Bursa´dan Üniversite Metro İstasyonundan kalkan dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Mudanya´dan her gün öğretmenlere servis bulunmaktadır.
Okulumuz Mudanya´ya 23 km, Bursa´ya 60 km mesafededir.